Fyldig hår på 1-2-3!Som frisør har jeg en en lang historie med erfaring! I salongen var det kun jeg som gjorde hår forlengelser i starten og var stadig på kurs. Jeg kan mye om extensions og aldri vært hundre prosent fornøyd. Jeg har testet ut utrolig mange merker, believe me og denne gangen er jeg sikker på at jeg har funnet min favoritt!

For cirka et år siden testet jeg ut keratin extension fra Great Lenghts og jeg fikk føle på ordentlig kvalitets hår. Keratin passer godt for de som har fyldig hår og vil ha lengde, for meg som har litt mindre fylde ser teip-fester mest naturlig ut. Nå har endelig Great Lengths kommet med en nyhet, dobbelsidig teip og det har jeg fått testet ut!

Idag er det en uke siden jeg var på kontoret til Great Lenghts for å teste ut det nye extensionet deres. Flinke Sebastian sto for jobben og han er ekstremt flink til å finne riktig farge som matcher ditt eget. Den første timen kunne jeg allerede merke at dette var favoritten! Håret tynger ikke og føles lett og luftig. For meg som vil ha tykkelse ovenfor lengde er disse festene perfekte, de har mye hår på hvert feste. Etter en vask sklir mitt hår veldig godt inn med hår forlengelsene og det blir et veldig naturlig resultat. Jeg føler meg så sommer fresh!

Etter en uke med nytt hår er jeg veldig fornøyd, dette må være det håret jeg har prøvd med best kvalitet og som ser mest naturlig ut!


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 kommentarer

 1. Åshild

  Hvor er overdel fra?

  1. kayaemilie

   Hei Åshild 🙂 Den er fra Zara! Kjøpt for 3 uker siden! Klem

 2. Ragnhild

  Det ser veldig fint ut ☺️
  Har du prøvd hår fra hairtalk før? For akkurat nå er det enten dette her eller hairtalk det står mellom for meg! For har hørt så mye bra om det også.