Klarer jeg det, klarer du!Halve Norge lider jo av vinterdepresjon og har gått i dvale. Vinteren sniker seg liksom innpå meg som en overraskelse hvert år. Så i år.. Tenkte jeg ihvertfall å få noe fornuftig ut av den! Jeg har hatt en plan, eller rettere sagt jeg har holdt meg til en plan de siste månedene. Nemlig ingen andre enn meg selv. Ta vare på meg selv. Jeg skrev en liste før juletider hvor jeg listet opp ting jeg hadde lyst til å gjøre for meg selv. Den låt følgende. (skriver jeg svensk nå?) 

  • Trene minst 3 ganger i uken. Å dra rompa ut i vinterkulda for å løpe ned til Fresh var ikke lett de første dagene. Alt går tregt og jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har holdt på å svime av på tredjemølla hingstene etter pusten. Men jeg har klart det! Når du hilser på tidligere ukjente på treningen har du vært der endel… Så C-h-e-e-k! 
  • Ta vare på huden min. Det er ikke lett å velge rette produkter for vinterhud. Jeg veltet boksen på hodet med alle hudprodukter. Trenger jeg alle disse? hvem fungerer? hvem fungerer ikke? Satt meg ned å søkte etter tips på nettet og fikk øynene opp for Emma S. Huden min stråler. 
  • Ta vare på kroppen innenfra. Mindre rødt kjøtt, mer grønnsaker, byttet ut brødet med yoghurt og kornblanding. Mer frukt. Kiwi(kiwi er godt!) 
  • Juice. Jeg er ikke en grønnsaksjente. Det skal være sikkert og twist. Brokkoli, spinat, selleri og gulrøtter har plutselig blitt min venn. I form av juice da så klart. Noe av det jeg har merket stor forskjell på er at jeg (bank i bordet) ikke har vært syk i år. Øynene, de har fått en slags glød jeg ikke har sett på lenge.
  • Rotet i hodet. Kjøleskapet er fylt opp med lister for å rydde litt opp i hodet. Jeg har sortert litt i hodet ved å lage huskelister og det har gitt meg litt fred og ro. 

Det er ikke noe hokus pokus å komme seg opp av sofaen å gjøre noe, men jeg har klart det. Da klarer du! Har dere noen forsetter dere jobber med? Kom med dem.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *