Hårets beste venn!

Skjønnhet kan ta tid. Den gjennomsnittlige tiden en kvinne bruker på å vaske, tørke og style håret er 1 time og 53 minutter i uken. Innen hun er 65 år vil hun da ha brukt 7 måneder av livet sitt på håret. For å bruke mindre tid på å holde håret sunt og pent, er kosttilskuddet Haircare en hjelpene hånd.


Starten på 2017 var fylt av stress og skjønnhets rutiner sto ikke øverst på listen. Jeg følte meg grå og visten, ingen glød selvom vi var langt ut i mai. Vitaminmangelen hadde satt sine spor. En sommerdag i juni fikk jeg høre av en venninne om disse mirakel pillene, alle vitaminer et sunt hår trenger i samme pille. Det kan jeg jo klare, tenkte jeg. Siden den dag har jeg en fast morgenrutine. 2 Haircare tabletter og et glass sitronvann. Da passer jeg på hud, hår og fordøyelsen i et. Såpass fortjener jeg. 

Skeptisk som jeg var i starten til at dette kosttilskuddet fungerte i det hele tatt finnes ikke lenger. Dette hjelper faktisk! Håret mitt har gått fra å vokse litt under 1 cm  i måneden, til hele 2 cm! Jeg er godt på vei til sunt og friskt hår og et nytt luksus problem har oppstått den siste måneden. Baby hår. Det har startet å vokse ut tynne, små hår fra alle kanter. Det er ikke kjempe pent, men et absolutt godt tegn. Håret som har blitt slitt og brukket av slitasje, er nå blitt erstattet med sunne små hårstrå som er på vei ut av dette hodet igjen.Som nye samboere følger det med noe angst hos en kar som skal flytte med en jente. Sminke, hudprodukter, børster og hår i sluket. Vel, den siste der blir jo ingen problem lenger for nå legger jeg ikke lenger igjen halve hodet mitt på sofaen til venninner. Rart jeg fortsatt har hår på hue? Jeg har gått fra en hår ball i sluket etter hver vask, til bare noen få hårstrå. Så han hjemme trenger ikke å angste over alle de blonde hårene i sluket.


Jeg gleder meg til månedene fremover med disse pillene og håret mitt. Det er gøy å se forandringene!

My hair game is going strong.

Sliter du også med røyting? Du kan bestille HAIRCARE ved å trykke HER.

.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

  1. Nå ble jeg motivert til å ta pillene mine 😀 Jeg gikk på Hair Care en stund, og fikk maaange babyhår (som jeg egentlig hadde litt fra før). Og så havna vi i flyttekaos og stress i livet, så jeg har sklidd heeelt ut av rutinen med Hair Care. Heldigvis har jeg 5 eller 6 pakker liggende i kjøkkenskuffen, så i dag skal jeg begynne igjen! Ha en fin dag 😀

    1. Hei Iris 🙂 Så bra! Det kan fort havne i glemmeboken når man er under mye stress, men Haircare kan faktisk være til nytte under den perioden man stresser mest og pleie håret ditt. Viktig å ta seg en pustepause i alt stresset, det vet jeg alt om <3 2 haircare piller og et glass vann klarer du! Ha en fin dag 🙂 Klem

  2. Du er såååå pen

    1. Hei h 🙂 Tusen takk! <3 klem

    1. Hei 🙂