Vurderer du om du skal bruke tusenvis av kroner på en designerveske? Skjekk ut dette først!

Vurderer du om du skal bruke tusenvis av kroner på en designerveske, eller kanskje heller gå for en rimelig variant? For meg å bruke en stor del av lønnen min på en veske, istedenfor å spare opp å sitte på en strand i Sri Lanka om noen måneder, blir valget lett. Jeg skal ikke prøve å legge skjul på at jeg alltid har ønsket meg en designer veske. (vanskelig å ikke bli tatt av presset når halve Oslo flyr rundt med hver sin Chanel)For det har jeg virkelig gjort. Det ligger vel heller i det at jeg ikke har prioritert å kjøpe meg en.  Opplevelser ovenfor det materialistiske!

I det siste så har veldig mange designere begynt å selge et billigere alternativ til vi som ikke har prioritert eller ikke har overdådig med cash. Så her tenkte jeg å vise dere mine favoritter!

Chloe har laget See By Chloe.

Jeg vil si at de er svært like de orginale til 14.000, men til en mye rimeligere penge. 

Asos har tatt inn Versace og små veskene har jeg virkelig sansen for! Jeg har lett lenge etter en by veske som passer mobil, lommebok og en leppestift. Denne størrelsen er perfekt for det. Disse ligger på 1000-3000 kr.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *