Dette er mitt år!

Bilde er tatt på desidert Norges fineste hotel – Grand Hotel Oslo 


Hver Desember begynner jeg å sortere litt tanker og sette opp en mental liste med nyttårsforsetter. Jeg tror det er viktig å si adjø til året som har vært og sette mål for neste. For å være helt ærlig har ikke alt på listen min for fjoråret blitt gjort, så de får overføres til dette året. Dere kan lese de her. 

Ta mer vare på meg selv.

Det skal roes litt ned. Pleie meg selv og kroppen. Livsstilen skal legges om med mye fokus på kosthold. Bytter ut Pepsi Max og burger med et deilig glass sitronvann og salat. Husk at skjønnhet kommer innenfra!


The Secret. 

En av de dokumentarene jeg har sett dette året er The Secret. Fantastisk tankegang og måte å leve på. Jeg skal virkelig gjøre en innsats for å vri all negativt over til noe positivt. Tankegang har så mye å si. 


Bli trygg på meg selv.
Unfriende Magda som sitter på pikerommet i Skogbygda som har over gjennomsnittet mange meninger om meg. Ikke være redd for å ta valg på egenhånd, uten å måtte ringe hele kontaktlisten min for å få godkjennelse. Hadet bra Kaya 2017, I`m growing some balls!


Den under leppa skal bort!

Jeg har dessverre et par dårlige uvaner, en av de er snus. Det er stygt, lukter grusomt og skadelig. Det må bare byttes ut. Fra 1.januar blir snusen byttet ut med tyggis, om jeg så får putte den under leppa. 


Reise

Det er så utrolig mange destinasjoner jeg har på min bucketlist! Jeg er en utrolig rastløs person, finner aldri ro i kroppen. Mitt nye prosjekt er å reise så mye jeg kan. Jobbe – spare penger – reise!


Impulsshopping.

Ja jeg er veldig glad i å handle klær. Kanskje litt for glad i det? Men dette året er det stopp med impulsshoppingen!  Jeg liker å skille meg ut klesveien, ting som er litt spesielle og kanskje ikke alle har. Det blir som skatter for meg, ikke klær med merkelapper på etter 4 måneder. Så JA til sparing og et par fler skatter i skapet. 


Har dere noen nyttårsforsetter? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Hvor er denne kjolen fra? 🙂

    1. kayaemilie

      Hei Lise! Den er fra Asos. Skal se om jeg finner linken og legge den under her 🙂 Klem