Det tar 3 sekunder, dette klarer du!


Nå gror det i vei her! Det er en stund siden jeg har oppdatert dere på haircare-fronten og nå er jeg på min 6 måned. Tiden flyr og håret gror.

Jeg har et stort ønske om langt hår til jeg vender nesen mot varmere strøk og med Haircare er jeg godt på vei. Det hjelper ikke bare på lengden, men også for å styrke håret. Akkurat som kropp, negler og hud trenger vitaminer og næring trenger håret det samme. Disse hårpillene gir deg alt dette i en og samme pille. Dette kosttilskuddet består av blant annet biotin, ølgjær, sink og kobber. Den beste miksen for sunt og langt hår!

Jeg har brukt haircare i snart 6 måneder og jeg må si at dette er et av de kosttilskuddet hvor jeg virkelig sett en forskjell. Det er ikke hokus-pokus å spare til langt hår, men disse vil hjelpe deg på veien. Et glass vann og to piller om dagen klarer alle. Det tar ca. 3 sekunder! Det er ikke akkurat et stort hipp-hurra med ettervekst, men i lengden vil det være verdt det. Som den extensions gale dama jeg er, kan jeg si at at håret mitt vokser fortere enn noengang. Jeg bruker teip fra Greatlengths som vokser nedover med håret. Jeg har gått fra å flytte det opp hver 6-8 uke, til hver 3 uke. Oftere timer i frisørstolen, men det gjør aldeles ingenting å bli skjemt bort!

Har du også et mål om å spare til langt sommerhår vil jeg anbefale deg å bestille en pakke hjem i posten HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *