JEG HAR FARGET HÅRET!

Jentene på Eco Cult Oslo har virkelig gjort det! Jeg er Strawberry-blond og elsker det. Jeg har alltid synes varme farger er skummelt, hvorfor? Vi nordmenn har fått for oss at vi heller vil ha håret mot grå/blå enn gult. Det er tryggest. Det gjelder klær også! En rød genser kan du bare glemme, jeg tar den sorte! Nupe, jeg valgte litt varmere farge denne gangen og huden/øynene mine elsker det. Jeg gløder! Fortsatt strålende fornøyd med Great lenghts og vil si at det er det beste extensionet på markedet. Jeg har alltid vært opptatt av langt år, men med årene har jeg skjønt at en mellom-lengde er finest til meg. Hår er viktig og nå føler jeg meg virkelig fin fortiden. Mitt tips til dere blonde babes der ute, legg inn et par karamell striper og se hva det gjør med huden deres! x 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *