Jeg føler meg så bra!De siste ukene har jeg virkelig ladet opp batteriene. Tusle ut døra med hodet hevet og følt meg virkelig bra! Jeg har lenge følt på stress og press, bestemte meg derfor for å ta et lite oppgjør med meg selv. Jeg har fått oversikt og sortert både tanker og ideer. Fylt opp kalenderen, fått unna ting og tro det eller ei, men denne jenta har kommet seg på trening igjen. Ikke bare en eller to, men hele 4 ganger i uken. Endorfiner på høyt nivå her!

En positiv innstilling kan gjøre så mye. Neste uke åpner det en fantastisk butikk i Fredrikstad og gjett hvem som fikk jobben? Japp, jeg! Dette er noe jeg gleder meg veldig til. Jeg skal fortelle dere mer om dette senere og de moteinteresserte jentene i Fredrikstad blir nok veldig glade. h-a-p-p-y!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *