LEO


Klarer ikke bestemme meg om jeg synes denne toppen er kul eller harry. Tror obvious jeg heller mer mot kul, jeg har jo den tross alt på meg! Det er ikke alle «trender» jeg liker, men denne har kanskje vokst litt på meg må jeg si. Nok om den nye leopard toppen. Jeg vil faktisk anbefale dere en bok, eller en forfatter. Jeg har aldri vært noen lesehest, men de siste månedene må jeg si at det har gått u n n a-Gunnar! Å se på Kardashians gir meg ikke no særlig ro i kroppen, men det gjør en skikkelig god bok. Jeg er på bok nummer 3 av Camilla Lackeberg, hele Sveriges stolthet. Fysøren så spennende og for en fantastisk skribent hun er. Man blir bare dratt inn i boken og plutselig har det gått 3 timer. Glemte nesten å gå av bussen i Fredrikstad her om dagen. Si ifra til meg hvis dere ser et bustehue sitte med snuten godt plantet ned i en bok av frøken Lackeberg neste gang da! Jeg skal av i Fredrikstad. 

x

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *