VINN din favoritt jeans her!

Nå er høsten her! Sommer garderoben skal ut og varmere klær skal inn. En av de viktigste nøkkelplaggene i skapet når vi går mot kjøligere tider er jeans. Det er viktig å ha et par i skapet som er komfortable og har en fin fasong.Du kan få litt tips til å finne de rette her!Derfor tok jeg en tur til Torvbyen i Fredrikstad for å oppdatere min høstgarderobe.


Photo: Joakim KlevenEr man på utkikk etter et par kvalitets jeans er Støy butikken å gå til! Her finner jeg alltid et par gode jeans som jeg har i skapet år etter år. Dere kan lese om hvordan dere tar vare på buksene deres her! Jeg fant også denne fantastiske strikkede genseren som selvfølgelig også måtte med.

Carlings er døds flinke på bukser og de har et utrolig utvalg. Her vil du garantert finne et par jeans om ikke fler. Utrolig god kundeservice og de hjelper deg med å finne buksen for deg!

Bik Bok og Gina Tricot er to sikre valg for å finne en bukse til en ålreit pris. De er utrolig flinke på slimfit jeans og de har god stretch. Da sitter de som regel som et skudd på deg uansett hvilken fasong eller størrelse man er. Og gud, så behagelige de er på.


I samarbeid med Torvbyen og deres jeansdag 14.September vil vi gjerne gi en av dere et par jeans. Super enkelt! Det eneste du trenger å gjøre er å følge oss på Facebook, instagram og ta et bilde av din favoritjeans med hashtag #Torvbyen

Lykke til alle sammen!

Vinneren kåres 14 September 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 kommentarer

  1. Hei, jeg skjønner ikke helt hva jeg skal ta bilde av – skal jeg ta bilde av jeansen i nettbutikken deres?

    1. Hei Julie 🙂
      Du skal ta bilde av en jeans du har prøvd i torvbyen eller legge ut et bilde fra deres nettbutikk du vil ha og bruk taggen #torvbyen 🙂 Lykke til!

  2. Kan det være fra hvilken som helst jeansselgende butikk, eller bare de som er nevnt i dette innlegget? 🙂