Merket de vår kjærlighets desperasjon?Her nede vil jeg bare kalle oss «the bridemaids»! Der satt vi. Begge single og bitre av å se kjæresteparene holde hender. Det kan være at Sicilia er et fantastisk sted å gifte seg på, eller så må de ha luktet vår kjærlighets desperasjon. For vi ble invitert i bryllup hit og dit. Utallige bryllup. Vi ble blant annet invitert på en strengt bevoktet V I P avdelig, på utdrikkingslaget til en søt brud. Ikke aner jeg hvorfor hun inviterte to tullinger fra Norge som ikke snakker et ord Italiensk inn. Ikke trengte de magikere, eksotiske dansere eller annen underholdning, for Pompel og Pilt holdt tydeligvis i massevis. 

Vi vurderte sterkt å gå i bryllupet til frøkna med VIP´en men fant ut at det var best å droppe det. Vi skulle hjem dagen etter bryllupet og alkohol inntaket til bruden var på høyt nivå den kvelden. Takk for nå Italia, nå er det på tide å dra hjem for å finne drømmemannen. Eller ikke. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *