Jeg vet ikke hva jeg vil.Du spurte –  hva er dine planer fremover? jeg tittet ut av vinduet på leting etter svar. Kanskje noe eller noen ville gi meg et tegn eller en idè. Sannheten er at jeg føler jeg er på et sted hvor jeg ikke vet hva jeg vil, hva jeg skal.  Jeg som alltid har hatt planer, sitter plutselig helt tom. Jeg vil reise, men jeg vil være hjemme i Norge. Jeg vil flytte, men jeg vil bo i kollektivet her på frogner med jentene. Jeg vil sette meg på skolebenken, men hva skal jeg studere? Jeg vil jobbe med mote, men også med mennesker. Jeg vil oppleve noe nytt, men samtidig er jeg redd for forandringer. 

Jeg har alltid blitt fortalt at livet har en mening og man ender opp der man skal. Men hvor er det? Hva hvis jeg går glipp av mine sjangser og planen endrer seg? Jeg vet ikke. Hva hvis jeg ikke setter meg på det flyet og opplever noe helt annet, vil jeg vært fornøyd når jeg ser tilbake som 80-åring? Jeg vil kunne fortelle mine barnebarn om alt jeg har sett og opplevd. Jeg vil være voksen, men ikke for voksen. Kanskje på tide og sette seg på flyet og se verden nå som jeg har muligheten? Når jeg fortsatt er ung. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *