Ops booket turen i litt hastverk!Hello fra Italia! I skrivende stund ligger vi godt plantet i hotellsengen. Himmelseng for å være korrekt. Ah, jeg liker Italia altså! Bortsett fra boysa som står utenfor vinduet vårt og roper Bella i dette sekund. Tror ikke de har mange skandinaviske jenter på besøk i denna byen. Jeg booket turen(i litt hastverk) og plasserte oss i en liten fiskelandsby en time utenfor hovedstaden, men det er koselig for det!

Det er liksom Malin, meg og de 80 år gamle Sicilianske damene. De fleste her snakker ikke Engelsk så det blir mye vifting med armene og hard gestikulering. hoho. Prøvde å forklare at jeg trengte en ATM i går, etter 5 lange minutter med forvirrende ansiktsuttrykk skriker de ut i kor: BANKAUTOMATA! Vi: SIIIII! Etter det ble vi bestevenner. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *