En regnværsdag


Hei dere! Jeg kom nettop hjem fra en liten mini-ferie hjemme i Fredrikstad. Sene kvelder hos venninner, joggeturer i naturen og i går ble vi sittende med et glass rødvin å se solnedgangen gå ned i havet. Utrolig vakkert! Dagen idag har jeg vært i det kreative hjørnet. Det males! Det er så deilig med dager hvor du kan gjøre absolutt hva du vil. Malingen er ofte noe jeg tar frem når jeg trenger litt avslapping.

En ting jeg ikke har fortalt dere er at jeg jobber med et super kult prosjekt! Jeg skal nemlig begynne å designe litt. Jeg har en kjole som skal tegnes og sys. Det er super stas og dette er noe jeg liker virkelig å gjøre! Det er rett rundt hjørnet og jeg gleder meg til å vise dere 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *